Mick Øgendahl

Stand-up-komiker

Mick Øgendahl er en af landets mest populære komikere og det er ikke uden grund. Blandingen af et enestående kropssprog og et unikt komisk talent gør Mick til en sværvægter på den danske underholdningsscene.

Stand-up karrieren havde sin begyndelse helt tilbage i 1997 og har indtil videre kulmineret med tourneerne PROPAGANDA (2010) og SPAS (2012,) som begge spillede over 100 shows for fulde huse rundt omkring i landet.
Men det er ikke kun på comedy-fronten, at Mick har succes. På tv har Mick været en af ophavsmændene til succeserne ”Tak For I Aften” og ”Tak For I Aften On Tour” og i biografsalene har publikum kunnet opleve Mick i ”Blå Mænd”, ”Alle for En” og ”Alle For To”. Film som Mick i øvrigt også selv har skrevet.
Mick Øgendahl er født til at underholde! Allermest elsker han at stå på en scene med en mikrofon og hans humor rammer bredt. Med andre ord, så er Mick garant for et fantastisk indslag – også til dit arrangement.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Mick Øgendahl er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Mick Øgendahl

For booking af Mick Øgendahl ring til standupkomikere.dk - Tlf. 7020 3648

 Menu
  stand-up komiker
 Kontakt
Bookingtelefon: 7020 3648
Email: mail@nkmusic.dk
 Øvrige sites