Asmus Brandt

En ener på den danske stand-up scene

Hans med vilje meget underspillede stil river selv den mest hårdnakkede publikummer med ind i et virvar af små skarpe punchlines, og aparte opbyggede jokes.

Asmus er en af de mere erfarne, nye danske stand-up komikere. Med munden skruet godt, men skævt, på er de verbale giftpile klar til affyring – og med et hoved, der kan vende og dreje hvad som helst i en sjov retning, er han godt på vej til at blive det næste store navn. Hans placering ved DM i stand-up og indsats på "Comedy Fight Club" har understreget ham som en alsidig komiker, der kan blive kastet ind på en scene og tage den derfra. Det kan føre i alle retninger. Og med Asmus er det altid sort, flabet og hamrende morsomt.

Sidder du på første række under et show, kan du være sikker på at Asmus' opmærksomhed nok skal falde på dig. Hans show er dog ikke kun baseret på improvisation med publikum, men bygger også på hans eget forkvaklede livssyn. Men publikum skal ikke føle sig for sikre, for Asmus’ materiale er ikke noget man før har hørt. Så læn dig endelig tilbage og lad hans stille og rolige, men meget overbevisende, anderledes stil, gribe fat - og dit syn på Lars Lilholt, Disney-figurer, pigen i dit liv og andre almindelige ting vil være ændret for livstid.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Asmus Brandt er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Asmus Brandt

For booking af Asmus Brandt ring til standupkomikere.dk - Tlf. 7020 3648

 Menu
  stand-up komiker
 Kontakt
Bookingtelefon: 7020 3648
Email: mail@nkmusic.dk
 Øvrige sites