Geo

Som at tage i Zoologisk have på stoffer

Det kan være svært at kende forskel på mennesket og dyret i ham og man risikerer de største grineflip! Med ham er der ingen kedelige middelveje. Hans shows er konsekvente, langt ude og af en ganske særlig klasse.

Hverdagens banaliteter twistes til forunderlig uigenkendelighed. Og intellektuelle betragtninger kontrasteres af en imponerende og kropslig mimik. Med smittende energi og galskaben i behold holder han publikum på kanten af sædet og grinet solidt plantet i ansigtet. Geos suveræne timing vender, drejer og overrasker med skøre indfald og indholdsrig debatteren, som lader latteren rulle mens de små grå arbejder.

Geo er uden sammenligning den mest uforudsigelige og kompromisløse komiker i branchen. Hans sceneshow er surrealistisk, originalt, absurd og energisk. Geo formår at trække tæppet væk under selv det mest garvede stand-up-publikum, så de kan overgive sig helt og aldeles til den fascinerende oplevelse.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Geo er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Geo

For booking af Geo ring til standupkomikere.dk - Tlf. 7020 3648

 Menu
  stand-up komiker
 Kontakt
Bookingtelefon: 7020 3648
Email: mail@nkmusic.dk
 Øvrige sites