Simon Talbot

En lysende stella nova i dansk stand-up

Simon Talbot har taget den danske stand-up scene med storm. Siden sin debut har han lynhurtigt skudt sig frem med sin selvironiske tilgang til livet, sit gummiansigt og sin kropslige måde at levere jokes på. Man behøver ikke være ekspert for at kunne se, at Simon Talbot er en lysende stella nova på den danske stand-up himmel.

Simon debuterede desuden som komikerspiller i ”Hvor fanden er Herning” med Mick Øgendahl og Linda P i 2009 og gik i foråret 2010 primetime med den store underholdningssucces Bingo Banko på TV2 med Jacob Wilson som medvært.

Simons "funny bones" er fremavlet af en irsk far og en jysk opvækst – noget som Simon ynder at spinde lange og fuldblods komiske tråde over. Man kan i det hele taget godt forvente en massiv portion selvironi, når Simon indtager scenen. Hans forklaring...? ”Fordi jeg ligner en 21-årig smartass popdreng, og så er selvironien det eneste våben”.

Intet er hemmeligt, når det kommer til Simon selv. Han gør gerne grin med alt fra sine for korte akillessener til sit mellemnavn Lemming. Udover ham selv er det skæve observationer af hverdagen, der fylder i Simons shows, men man kan under alle omstændigheder forvente et show, der både har noget for øret og øjet, idet han i høj grad bruger sin fysik til at understrege det verbale. Hans sans for improvisation og kommunikation med publikum er yderst veludviklet, og derfor ligner to shows med Simon aldrig hinanden.

Selv synes han, at voldelige mennesker og folk, der ikke reagerer på logik er nemme ofre for latterliggørelse, og hvis du tror, at man bliver lykkelig af at være kendt som hende fra Paradise Hotel, kan du også godt forvente at få et ord med på vejen.Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Simon Talbot er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Simon Talbot

For booking af Simon Talbot ring til standupkomikere.dk - Tlf. 7020 3648

 Menu
  stand-up komiker
 Kontakt
Bookingtelefon: 7020 3648
Email: mail@nkmusic.dk
 Øvrige sites