Jan Gintberg

energiske talegaver

Hvem har ikke hørt (om) Jan? Han er svær at komme udenom: Han er høj, han taler højt og han virker høj. Jan Gintberg er efterhånden en erfaren herre i dansk underholdning og har medvirket i populære tv-shows og quizzer siden slutningen af halvfemserne. Han har også trukket tusindvis af begejstrede danskere ind til sine stort opsatte shows over hele landet.

Jan Gintberg er en professionel og erfaren konferencier, der kan få hele rummet med – og hvis humor når både de unge og de ældre. Jan Gintberg har senest kunnet opleves i sit anmelderroste show “Fremtid.nu”, der nu også er ude på dvd.

Jan Gintberg er det perfekte valg til den store firmafest, til konferencier-opgaver og forsamlinger, hvor alle fra 16 til 60 år skal råbes grundigt op, have rørt lattermusklerne og sat nye vinkler på tilværelsen. Som de fleste ved, slog Jan Gintberg sit navn fast som samfundsrevsende komiker, da han leverede den ugentlige "tale til nationen" i det legendariske og banebrydende "Tæskeholdet" på P3 og DR1. Hans satire overrasker, og de forrygende og energiske talegaver efterlader publikum med stof til eftertanke.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Jan Gintberg er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Jan Gintberg

For booking af Jan Gintberg ring til standupkomikere.dk - Tlf. 7020 3648

 Menu
  stand-up komiker
 Kontakt
Bookingtelefon: 7020 3648
Email: mail@nkmusic.dk
 Øvrige sites