Elias Ehlers

En stand-up-stjerne på vej frem

Elias Ehlers er fra den nye bølge i dansk stand-up. Oprindeligt er han bare fra Holstebro, men i 2005 flyttede han til København med ambition om at gøre komikken til sin levevej. Og allerede året efter tog han et vigtigt skridt.

Han vandt DM i stand-up – og har siden været fokuseret på at optræde og skabe nyt materiale. Trods sin unge alder er han allerede en komiker med overblik og evnen til at spille sammen med publikum. En stjerne på vej frem, og et navn du vil komme til at høre meget mere til.

En af de nye
Elias Ehlers fik øjnene op for stand-up, da han sad og overvejede, hvad han skulle med sit liv. Ved et tilfælde så han Anders Matthesens show "Hvad snakker du om" og velgørenhedsshowet "Talegaver til Børn – 10 års jubilæum" hos en kammerat og var derefter solgt til genren.

Efter sejren ved DM har Elias Ehlers kastet al sin opmærksomhed over stand-uppen og alt andet han kan komme i nærheden af, fra tekstforfatter jobs, til skuespil osv. For Elias handler det nemlig ikke kun om at lave én ting, det handler om at prøve det hele, og se hvad man er god til, selvfølgelig med tilbagevendende fokus på stand-uppen, da det er der man selv bestemmer, kan sige hvad man vil og ikke skal indordne sig efter andre end en selv.

Det er, med Elias egne ord, fantastisk da man ingen andre steder får så tæt en kontakt med publikum.

Der kan blive talt om alt i et show med Elias. Når han taler, er han tilstede, det er ægte, det er ærligt, og det kan være alt fra vulgært til fingerknipsende pænt.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Elias Ehlers er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Elias Ehlers

For booking af Elias Ehlers ring til standupkomikere.dk - Tlf. 7020 3648

 Menu
  stand-up komiker
 Kontakt
Bookingtelefon: 7020 3648
Email: mail@nkmusic.dk
 Øvrige sites