Martin Høgsted

Stand-up komiker

Martin mener, at man som komiker skal være sjov, som når man er sammen med sine venner. Hvilket både indebærer, at der ikke er grænser for, hvad han snakker om, og at folk samtidigt hygger sig og slapper af i hans selskab.

Han bruger i høj grad sin krop til at understrege pointer, hvilket bestemt ikke gør ham mindre skæg. Martin har opnået stor popularitet - og en enorm fanskare på Facebook - med sin værtsrolle i TV2 Zulus “Ups” Det er live”. Under Zulu Comedy Festival 2010 kunne han sammen med Anders Fjelsted opleves som værter for “DM i stand-up”, som Martin selv vandt i 2008.

Martin debuterede på Comedy ZOO i december 2006, og tog samme måned til “DM i stand-up” i Vejle, hvor han, blot anden gang han optrådte, vandt en indledende runde. Tredje gang Martin optrådte, var det foran et kamera og 400 mennesker i en fyldt Portalen i Greve.


Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Martin Høgsted er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Martin Høgsted

For booking af Martin Høgsted ring til standupkomikere.dk - Tlf. 7020 3648

 Menu
  stand-up komiker
 Kontakt
Bookingtelefon: 7020 3648
Email: mail@nkmusic.dk
 Øvrige sites