Mette Frobenius

Bundsolid garant for et godt grin

Multitalent! Sådan tænker man uvægerligt om Mette Frobenius, når man opdager alt det, hun render og laver. Hun er en travl konferencier, uddannet erhvervsjurist, skribent på flere magasiner, politisk kommentator, virksomhedsinspirator, domsmand – og populær stand-up-komiker. Og når man oplever hende på en scene, kan man godt se, at hun gør effektivt brug af sin brede og lange erfaring.

Det er god humor, det er begavet – og så er det forfriskende modent i en branche, der nogle gange går efter de lavere fællesnævnere (læs: mandlige kønsorganer). Mette Frobenius har de senere år deltaget i forskellige shows med andre af dansk stand-ups største navne.

Mette Frobenius er, med sine mere end 10 år i stand-up branchen, en bundsolid garant for et godt grin. Der er ikke mange områder i livet, Mette ikke er i stand til at behandle på overraskende og meget morsom vis. Mette skiller sig i høj grad ud fra andre komikere. Dels er hun erhvervsjurist, fungerende domsmand, politisk aktiv, gift og har to børn, dels er hun kvinde.

Den udprægede selvironi er hendes humoristiske udgangspunkt, og kvindens vinkel på tilværelsen kommer altid til udtryk, når Mette indtager scenen. Mette står som lysende eksempel på, at stand-up ikke nødvendigvis behøver at bevæge sig under bæltestedet for at være hylende morsomt.

Veloplagt konferencier
Mette er en altid veloplagt konferencier, samt en af de eneste komikere, der gerne udvikler specifikt målrettet materiale til netop dit arrangement. Mette har en enestående evne til at sætte sig ind i nye stofområder. Som uddannet erhvervsjurist er hun i stand til at vinkle humor og komik inden for erhvervsbranchen, og hun er derfor meget eftertragtet hos større erhvervskunder og til salgs- og motivationsarrangementer. Alt kan med andre ord lade sig gøre, når Mette Frobenius står ved roret.

Både i 2004 og 2005 kunne man opleve Mette i velgørenhedsshowet "Talegaver til Børn". I 2006 tog Mette fat på meget aktuelle emner som ytringsfrihed og religion i showet “De hellige køer”, som blev til sammen med Povl Carstensen og Thomas Wivel. Mette lavede i 2008 showet ” En ordentlig omgang” med Trine Gregorius, og samme år havde hun også premiere på showet ” På kanten af livet” sammen med sin gode ven og kollega Thomas Wivel, om det at runde et skarpt hjørne.

De er i fuld gang med at få dette show ned i bogform. Samtidig er Mette også på vej med sin egen bog. Mette er også fast kommentator i bladet Lime, og skribent på netportalen Oestrogen.dk.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Mette Frobenius er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Mette Frobenius

For booking af Mette Frobenius ring til standupkomikere.dk - Tlf. 7020 3648

 Menu
  stand-up komiker
 Kontakt
Bookingtelefon: 7020 3648
Email: mail@nkmusic.dk
 Øvrige sites