Thomas Wivel

Spidsen af dansk stand-up

Thomas Wivel er en af de helt store. Ikke bare på grund af hans medvirken i et hav af tv- og radioprogrammer, men også på grund af en enorm produktivitet, der tæller bøger, satireudgivelsen Blæksprutten, adskillige dvd´er og en serie velanmeldte shows.

Han var med fra stand-uppens tidlige barndom i 1991 – og siden har han findyrket sin undrende, lidt provokerende stil, blandt andet sammen med kollegaerne Povl Carstensen og Mette Frobenius.

Thomas Wivel har stået i spidsen af dansk stand-up i 20 år og er en evig inspiration for alle, der holder af stand-up. Thomas Wivel kan noget med timing og levering, som ingen kan gøre ham efter, og han har energi og en utæmmelig sceneoptræden. Det ser så legende let ud, når han går på scenen, men underkend aldrig det enorme engagement, der driver Thomas Wivel. Han er tændt, hurtig og ualmindelig skarp (var det ikke det, vi skulle skrive, Thomas?). nå ja, og så er han jo også smuk.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Thomas Wivel er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Thomas Wivel

For booking af Thomas Wivel ring til standupkomikere.dk - Tlf. 7020 3648

 Menu
  stand-up komiker
 Kontakt
Bookingtelefon: 7020 3648
Email: mail@nkmusic.dk
 Øvrige sites