Lasse Rimmer

Stand-uppens altid knivskarpe hjerne.

I dag er Lasse Rimmer nok bedst kendt som den bebrillede og vittige nyhedsoplæser i TV2s “Live fra Bremen”. Men Rimmer har været med til det hele.

 

Lasse Rimmer

 

Lasse Rimmer er stand-uppens altid knivskarpe hjerne. Med en IQ udover det sædvanlige indeholder han i en sjælden grad paratviden om alt mellem himmel og jord. Anmeldere har beskrevet ham som "helt ustyrligt morsom" med "unik timing" og materiale i en "mesterlig klasse".

Lasse Rimmer er desuden improvisationens mester, der effektivt tager temperaturen på publikum og bruger den som springbræt for jokes og det fortsatte show. En anmelder skrev: ”Den pæne vært fra Jeopardy er så møghamrende fræk i sin noble jakke og så præcis i sit samspil med publikum, at man får lyst til at oprette et stand-up akademi – bare for at ansætte ham som rektor - Rimmer er gud”

Forventer man at Lasse Rimmer i sin optræden fremstår som den pæne quizvært fra ”Jeopardy”, bliver man slemt glædeligt overrasket. Hans vid er nemlig kombineret med et enestående charmerende og komisk talent, et showmanship, der kan lægge enhver forsamling ned. Et show med Lasse Rimmer er garantien for en fantastisk sjov oplevelse, der også giver noget til intellektet og de helt dybe lattermuskler.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Lasse Rimmer er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Lasse Rimmer

For booking af Lasse Rimmer ring til standupkomikere.dk - Tlf. 7020 3648
standupkomikere.dk
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: mail@nkmusic.dk