Jonatan Spang

Danmarks eneste skuespilleruddannede stand-upper

Jonatan er speciel i stand-up-sammenhæng, da han er Danmarks eneste skuespilleruddannede stand-upper. Han tog sin afgang fra skuespillerskolen ved Århus Teater i 2003 og modtog i 2005 Reumerts talentpris. Når Jonatan står på stand-up scenen trækker han i vid udstrækning på sine evner som skuespiller.

 

Jonatan Spang

 

Hans udstråling og talent er overbevisende, og kun få kan matche ham på en stand-up-scene. Han har siden sin debut, charmeret publikum med en energi, et komisk format og en sceneoptræden, der altid imponerer og ikke mindst underholder.

Jonatans one man show, "Damer", var en tordnende anmelder- og publikumsucces. Dvd´en har solgt over 20.000 eksemplarer. Jonatan fulgte i 2008 op på “Damer” med showet “Famillie”, der ligesom forgængeren blev forgyldt af anmelderne og også kan opleves på dvd.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Jonatan Spang er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Jonatan Spang

For booking af Jonatan Spang ring til standupkomikere.dk - Tlf. 7020 3648
standupkomikere.dk
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: mail@nkmusic.dk