Brian Mørk

super satirisk stand-up

Helt i overensstemmelse med sit efternavn, har Brian Mørk en super satirisk tilgang til livet. Han er selv den primære genstand for sin barske, men befriende humor – og hans vanvid og syn på sagerne har ført ham vidt omkring. Som stand-upper er han kendt for sin tilbagelænede og cool stil.

 

Brian Mørk

 

Når Brian Mørk inviterer os indenfor i sin verden, kan vi kun le af lettelse over, at det er Brian Mørk, der er vokset op dér og ikke os. Nogle vil påstå, at Brian Mørks barndom var dyster og sær - og de vil have ret. Brian blev ikke så meget født som løsladt efter 9 måneders isolation, og han fik at vide, at hvis han ikke opførte sig ordentligt, så røg han ind igen. Den slags sætter sine strækmærker. Brians Mørks evner er ikke gået verden forbi, og han har på rekordtid skabt sig et navn inden for comedy-branchen.

Brian Mørk skabte sammen med Thomas Hartmann showet ”For Your Eyes Only”, som spillede for fulde huse, og sammen med kollegaen Carsten Eskelund fungerede han som vært på UNICEF’s ”Talegaver Til Børn” i 2005 og igen med Michael Schøt i 2008. Som humørforfatter er Brian en af de mest brugte på dansk TV. Han har været fast del af redaktionen bag populære programmer som TV3s ”Parlamentet”, TV 2’s ”Rock 'n' Royal” og “9 ud af 10”, ”Gintbergs Store Aften” og ”Dolph og Wulff” på DR2. Derudover har Brian skrevet programmer som TV 2s ”Styr på dyr”, DRs ”Familien Morgenhår” og ”Zulu Awards”.Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Brian Mørk er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Brian Mørk

For booking af Brian Mørk ring til standupkomikere.dk - Tlf. 7020 3648
standupkomikere.dk
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: mail@nkmusic.dk