Dan Andersen

Danmarks komikalske trubadur

Vi taler nemlig Stand-up med sang. Opskriften er enkel, men overraskende morsom og anderledes, når Dan Andersen går på landets scener med sin guitar og sit show og fyrer jokes af på strengene.

 

Dan Andersen

 

Gennem mere end 10 år har han udviklet sin helt særlige, charmerende og lidt naive stil. Og det har givet Dan Andersen (og guitaren) et stort og trofast publikum, der tæller både de unge og de ældre. Sangene og melodierne dækker ofte over den fuldblods-stand-upper, der lever bag klimpre-brættet, men når først Dan får åbnet munden, er man ikke i tvivl: Dette er 100% stand-up på en ny måde.

Stand-up er sjovt – Stand-up og musik er endnu sjovere! I hvert fald når det bliver præsenteret af den uforlignelige og lårklaskende morsomme Dan Andersen.

Efter flere år i branchen som hardcore stand-up komiker, gjorde Dan en gang for alle op med fordommen om, at en stand-up komiker står alene på scenen med en mikrofon, da han udvidede genren og tog sin guitar med på scenen. Det blev starten på et spektakulært show, der førte ham op blandt toppen af dansk comedy.

Han er en unik blanding af charme og hardcore stand-up, som ikke er bange for verbalt at tage fløjlshandskerne af, selvom han ofte taber dem på egne fødder, når han glædeligt fortæller og synger om sine inderste hemmeligheder, forhold og sære observationer.

Man er ikke et øjeblik i tvivl om, at Dan elsker at stå på en scene – en glæde som meget effektivt spreder sig til det publikum, som han fra første minut har i sin hule hånd!
Hvis du vil se et show, der er lidt udover det sædvanlige, et show med ærlighed og hjerte, fuld fart og frem for alt hylende morsomt, så se Dan Andersens Guitarshow.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Dan Andersen er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Dan Andersen

For booking af Dan Andersen ring til standupkomikere.dk - Tlf. 7020 3648
standupkomikere.dk
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: mail@nkmusic.dk