Nyt fra Jonatan Spang

PÅ VEJ MED ONE MAN COMEDY SHOW

Torsdag 7. februar 2013 kl: 16:56


Jonatan Spang

Jonatan Spang på vej med nyt one man comedy show, men er også en mand med mange andre jern i ilden.

Jonatan Spang er aktuel i filmen 'ALLE FOR TO' hvor Jonatan spiller den 'kloge' i en umage forbryder trio. Filmen var med udgangen af aåbningsweekenden set af 107.523 bio-gængere - dobbelt så mange som paå den meget succesfulde 1'er!!!

2013 kommer for Jonathan Spang til at stå endnu mere i stand uppens tegn og som Jonatan selv udtrykker det:

"Jeg skriver på livet løs til mit nye one man comedy show JONATAN SPANGS BRYLLUP. Og formen skal altså holdes ved lige med masser af stand-up hele foråret, så jeg kan stå knivskarpt til premieren 6. September på Bremen Teater"

Jonatan er med andre ord i kampform og klar til at indtage stand up scenerne rundt om i landet til efteråret... Jonatan Spang kan dermed også fint bookes til firmajobs/fester frem til sommeren 2013.


VELGØRENHED
På velgørenhedsfronten skal det nævnes at Jonatan - helt aktuelt - netop har deltaget i Danmarksindsamlingen på DR1 og desuden var han - med stor succes - en del af årets Comedy Aid hold, der samler ind til Kræftens Bekæmpelse.

2012 (FILM OG TV)
...var primært dedikeret til film og skuespil. På det store lærred var det i foråret med en hovedrolle i thrilleren OVER KANTEN og op til efterårsferien med premiere på hans helt egen debut spillefilm TALENTTYVEN. Her var Jonatan både manuskript forfatter, instruktør og skuespiller.
På DR1 nåede Jonathan også at være hele Danmarks hovedmistænkte gennem efteråret i rollen, som statsministerens bror og spindoktor i den populære TV Serie FORBRYDELSEN III.


Copyright 2023 standupkomikere.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Print siden   Send til en ven  
 Menu
  stand-up komiker
 Kontakt
Bookingtelefon: 7020 3648
Email: mail@nkmusic.dk
 Øvrige sites

Seneste nyheder

Jonatan Spangs Bryllup - nyt show

Jonatan Spangs Bryllup - nyt show

PREMIERE 5. SEPTMEBER
Jonatan Spang vil giftes
Efter Damer og Familie er det blevet bryllups-tid.
Nyt show fra Sanne Søndergaard

Nyt show fra Sanne Søndergaard

PREMIERE TIL AUGUST
Til august har Sanne Søndergaard premiere på sit nye show "Mandehader"
Nyt fra Jonatan Spang

Nyt fra Jonatan Spang

PÅ VEJ MED ONE MAN COMEDY SHOW
Jonatan Spang på vej med nyt one man comedy show, men er også en mand med mange andre jern i ilden.
Jonatan Spang

Jonatan Spang

BOOK JONATAN SPANG
Nu har du atter mulighed for at booke den højaktuelle Jonatan Spang. Jonatan Spang igen har meldt sig klar under fanerne til stand-up firma bookinger.