Jacob Wilson

stand-up komiker

Wilson har hærget den danske comedy scene med sin vanvittige komik og sit strittende kropssprog siden 2002 - i de senere år som fast del af komikerstaben på Comedy ZOO og vært på Open Mike Nite.

Hans talent for tilværelsens skæve vinkler og evne til at finde den svidende eller sjove bemærkning blev i en årrække dyrket som morgenvært på Radio 100FM sammen med Lasse Rimmer og Charlotte Vigel indtil han i foråret 2010 gik primetime som vært på TV2s store underholdningssucces “Bingo Banko” sammen med Simon Talbot.

Jacob Wilson har senest kunnet opleves i sit anmelderroste one man show "Live fra Comedy ZOO", der blandt andet fik fire hjerter og "teknisk suveræn og rigtig, rigtig sjov" med på vejen af Politiken.

Wilson er en erfaren, alsidig og yderst sikker stand-up-komiker. Wilson indtager altid scenen med stor energi og 100% engagement. Han leverer et meget direkte og kontant stand-up show, som forstærkes af hans charmerende udstråling og uhyre sikre levering. Wilson er ikke bange for at skyde på alt og alle, og stilen er hurtige jokes krydret med sjove stemmer og et meget fysisk kropssprog.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Jacob Wilson er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Jacob Wilson

For booking af Jacob Wilson ring til standupkomikere.dk - Tlf. 7020 3648

 Menu
  stand-up komiker
 Kontakt
Bookingtelefon: 7020 3648
Email: mail@nkmusic.dk
 Øvrige sites