Anders Stjernholm

Komiker Anders Stjernholm

Vi kender ham fra underholdningsprogrammer som ”Comedy Fight Club” og ”Bingo Banko” på TV2, men også fra programmet ”Danmark på piller” på DR2, hvor vi mødte Anders i en mere seriøs rolle.

Hvad sker der hvis man blander en mensahjerne med lidt ADHD, tilsætter en journalistuddannelse og hælder det i en øldrikkende drengerøv? Normalt går det helt galt, men en enkelt gang blev resultatet til Anders Stjernholm. En komiker, der gerne vil redde verden – ved at råbe den ind i hovedet, hvad der er galt.

I 2011 lavede Anders sit første onemanshow ”Find Lykken” der havde udsolgte shows under det års Zulu Comedy festival. Senest har han lavet twoman-showet ”Der er noget galt i Danmark” med kollegaen Martin Nørgaard.

Når Anders Stjernholm laver stand-up, er det oftest historiefortællende eller undrende på grænsen til det vrede og prædikende. Med et tempo der svinger mellem den pauserende saltstøtte til den skrigende skarnsunge, vrider Anders vrede ud af petitesser, mening ud af galskab og filosofi ud af branderter.

Anders Stjernholm kan også bookes til engelske shows. Han har optrådt på engelsk i Estland, Norge, Finland, Sverige og England.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Anders Stjernholm er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Anders Stjernholm

For booking af Anders Stjernholm ring til standupkomikere.dk - Tlf. 7020 3648

 Menu
  stand-up komiker
 Kontakt
Bookingtelefon: 7020 3648
Email: mail@nkmusic.dk
 Øvrige sites