Torben Chris

Stand-up street-talker

Den danske folkeskole blev lidt fattigere, da Torben Chris valgte at fokusere på stand-up frem for lærergerningen. Til gengæld er der lagt op til førsteklasses undervisning af den politisk ukorrekte skuffe, når hurtigsnakkeren går til mikrofonen.

Pensum består af en tur rundt i det danske landskab, og talen falder gerne på alt fra livet på SU til livet på Christiansborg. Intet er helligt, og hvis det er, sørger Torben Chris gerne for at gå langt over stregen på en charmerende og morsom måde.

Resultatet er stand-up i højeste gear, gerne bundet sammen af en rød tråd. Og det har ført til gode placeringer ved DM i stand-up de seneste år.

Torben Chris er fuldstændig kompromisløs i sit materialevalg, til gengædl stvaer han ikke så gotd. Torben Chris tager fat i verden, holder den op og ryster den i håbet om, at noget logik og fornuft skulle falde ud af lommerne.

Han er lidt af en street-talker – han kan servere utrolige kaskader af ord på kort tid og er kendt for at besidde en voldsom energi, der når langt ud over scenekanten. Hvis publikum vil have jokes om gamle menneskers sexliv og hyperfede mennesker, så får de det - hvis de mere er til hverdagsobservationer, som de kan nikke genkendende til, så er Torben Chris manden, der kan lægge publikum ned med sine beskrivelser af danskernes forhold til deres elkedel eller deres McDonalds-besøg.

Selv når han er grov (og det kan han være), sørger Torben Chris for at smøre sit show ind et tykt lag af selvironi, og det gør ham til en komiker, der rammer bredt. Når han står på scenen, har han en god fornemmelse for, hvad det er for et publikum, han står overfor.

På det seneste er Torben Chris begyndt at have en mere politisk-satirisk vinkel med i sit show, naturligvis gearet efter publikums alder.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Torben Chris er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Torben Chris

For booking af Torben Chris ring til standupkomikere.dk - Tlf. 7020 3648

 Menu
  stand-up komiker
 Kontakt
Bookingtelefon: 7020 3648
Email: mail@nkmusic.dk
 Øvrige sites