Carsten Bang

Standup

Tilbagelænet, rar – og svigermors drøm, hvis hun nogensinde skulle blive snydt af et mareridt. Han er kommet mere og mere frem de senere år, men i virkeligheden har han været med hele vejen siden stand-up begyndte i Danmark.

Gennem årene har Carsten været den sjove mand bag kulisserne i utallige tv-programmer og shows. Han kender danskerne, kender sit publikum og leverer små genialiteter og morsomme betragtninger – med sans for detaljen og det overraskende.

Carsten har altid et glimt i øjet og har så meget soliditet og talent, at han tør tage al den tid, det passer ham. Han formår med sin humor at få sit publikum til at undre sig med ham, mens de hyler af grin. Carstens materiale er originalt, intelligent og underfundigt. Det kryber som en humoristisk strøm ind under huden på publikum, der må overgive sig fuldstændigt til den stærkt selvironiske jyde.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Carsten Bang er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Carsten Bang

For booking af Carsten Bang ring til standupkomikere.dk - Tlf. 7020 3648

 Menu
  stand-up komiker
 Kontakt
Bookingtelefon: 7020 3648
Email: mail@nkmusic.dk
 Øvrige sites