Sebastian Dorset

To årtiers stand-up erfaring

Sebastian Dorset er dansk stand-ups bebrillede, kloge, rare og gennemsyrede morsomme mand. Hans facon og stil kan virke afvæbnende, ja, nærmest hyggelig, men han er i allerhøjeste grad også i stand til at gå i flæsket på aktuelle emner på en ubarmhjertig morsom facon.

Sebastian Dorset har optrådt i snart to årtier. Det har bragt ham i alle de situationer, man kan forestille sig, plus 13 - 14 andre. Han har stået foran to tilhørere og foran flere tusind. Han har underholdt teenagere og 80-årige. Han har optrådt for medlemmer af Latterklubben, og folk fra Depressionsforeningen.

Hvis festen, konferencen eller firmaarrangementet skal have et indlæg med kant og kulør, der undgår toilethumor og sex-snak er Sebastian Dorset et godt bud på en erfaren, professionel og afslappet komiker, der kan give de tilstedeværende et godt grin og noget at tænke over.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Sebastian Dorset er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Sebastian Dorset

For booking af Sebastian Dorset ring til standupkomikere.dk - Tlf. 7020 3648

 Menu
  stand-up komiker
 Kontakt
Bookingtelefon: 7020 3648
Email: mail@nkmusic.dk
 Øvrige sites