Nikolaj Stokholm

En af tidens mest improviserende komikere.

Hver dag er genstand for nyt materiale for Nikolaj Stokholm. Du kan derfor sagtens opleve Stokholm en hel uge i træk, for to shows er aldrig ens. Glæd dig til at opleve dette friske og stærkt animerede pust på den danske stand-up scene.

Nikolaj Stokholm minder mest af alt om en karakter fra the Muppet Show. Som en kloning mellem Beaker og Sam the Eagle mestrer han det brede spektre fra det teatralsk pjattede til “kloge-Åge”. Summen er energisk stand-up, der når langt ud over scenekanten og får dig til at se verden med friske og meget sjovere øjne.

Intet er helligt, bare det er sjovt. Han snakker om Facebook, døden, hverdagssituationer, hans problemer med pigerne og hans i det hele taget misforståede plads i verden.

Nikolaj er uddannet sømand på et skoleskib. Så selvom han ligner en computernørd, må man ikke tage fejl. han kan binde 21 knob, svejse i høj sø og lave din dieselmotor.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Nikolaj Stokholm er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Nikolaj Stokholm

For booking af Nikolaj Stokholm ring til standupkomikere.dk - Tlf. 7020 3648

 Menu
  stand-up komiker
 Kontakt
Bookingtelefon: 7020 3648
Email: mail@nkmusic.dk
 Øvrige sites