Casper Christensen

Manden der introducerede stand-up i Danmark

Hvordan præsenterer man egentlig manden, der introducerede både stand-up og den dobbelt understøttende ammepude i Danmark? Måske lader man bare være med at præsentere ham og nøjes med at konstatere at Casper Christensens modvilje mod at gøre den samme ting en eller to gange har ført ham vidt omkring i dansk sjovbiz.

Casper Christensen kan i nogen grad påtage sig æren for, at stand-up i dag er blevet en stor og succesfuld genre i Danmark. Efter en studietur til USA var Casper så hooked på stand-up, at han besluttede sig for at blive komiker. Talentet, viljen til fornyelse og modet til at gå nye veje inspirerede folk omkring Casper. Casper var lokomotivet for den allerførste generation af komikere herhjemme, der tog fat på den i Danmark stort set ukendte stand-up-genre.

Caspers grænseoverskridende humor stod bag radio-satire showet “Tæskeholdet” fra 1996, hvor Casper sammen med Jan Gintberg, Mads Vangsø og Søren Søndergård stod bag forrygende påfund hver fredag. Casper er original, nægter at gentage sig selv og udfordrer hele tiden talentet og sine omgivelser med nye idéer. Hans innovative projekter har som ingen andres præget tv-billedet. Fra ”Husk lige Tandbørsten” over den legendariske ”Mandrilaftalen” til ”Langt fra Las Vegas”. For slet ikke at ikke at tale om Danmarks bedste sitcom nogensinde ”KLOVN”, der i 2010 blev overført til det store lærred og er den mest sete danske film samme år ligesom den nu er på listen over største danske filmsucceser.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Casper Christensen er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Casper Christensen

For booking af Casper Christensen ring til standupkomikere.dk - Tlf. 7020 3648

 Menu
  stand-up komiker
 Kontakt
Bookingtelefon: 7020 3648
Email: mail@nkmusic.dk
 Øvrige sites