Alex Thelander

Vinderen af stand-up 2013

Til trods for hans unge alder bidrager Alex Thelander med et frisk pust til den etablerede stand up scene – ydmyg, men kender sit værd, tilbagelænet uden at være lad, direkte og til tider provokerende med en ironisk distance. En Ironisk komiker der vægter originalitet.

Alex Thelander formår, igennem sin afslappede stil, at få publikums fulde opmærksomhed, så snart han træder ind på en scene. Alex Thelanders humor spænder bredt. Han tager udgangspunkt i sit eget liv samt i verden omkring sig. Han undrer sig over ting, mange slet ikke ville skænke en tanke og så ligner han stadig en lille dreng, selvom han faktisk er 23 år. Ifølge Alex selv, kan han ikke gå forbi en børnehave på tur, uden at ende inde på rækken sammen med de andre børn.
Han har varmet op for Anders Matthesen og samlet et vognlæs af stand-up erfaring fra der hvor der er kontant afregning fra publikum - på Open Mike scenerne i hele landet.
I 2011 tog Alex et mega skridt ud i rampelyset, da han optrådte i forbindelse med ZULU Comedy Galla, som et af de 3 nye håb. En angstprovokerende oplevelse at stå i Operaen foran en sal fuld af kolleger. Dette klarede han i vanlig skarpe, hurtige og kontante stil.
3 x var lykkens gang for Alex, da han i februar 2013, sammen med 78 andre håbefulde unge stand-up komikere, stillede op i DM i Stand-up og i et udsolgt Bremen, 15. marts, tog titlen som vinder af DM i Stand-Up 2013.
Siden er det gået stærkt for Alex Thelander, i april headliner han bl.a. i stand-uppens mekka, Comedy ZOO i København og i maj måned kan han opleves i hele landet som en del af Comedy ZOO on Tour holdet.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Alex Thelander er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Alex Thelander

For booking af Alex Thelander ring til standupkomikere.dk - Tlf. 7020 3648

 Menu
  stand-up komiker
 Kontakt
Bookingtelefon: 7020 3648
Email: mail@nkmusic.dk
 Øvrige sites