Omar Marzouk

Omar Marzouk er den første nydanske stand-upper, en rolle han indtager med stor selvironi og hårde humoristiske skudsmål – både mod danskere og mod indvandrere. Derudover optræder han på engelsk og har optrådt i New York på Comedy Club. Hans udenlandske show har gjort ham til fast mand på Tel Aviv Camel Comedy og på Club Comedy Store i London.

Med sin storslåede komik som værktøj formår Omar at finde det morsomme i det svært tilgængelige. Et show med Omar indeholder aldrig letkøbt komik eller hellige køer. Omars familie har givet inspiration til meget af hans materiale, og emner som danske piger og vores forhold til alkohol og højtider har fået en tur i det ”marzouske” maskineri – altid leveret med rå humor, varme og medfølelse.

Omar Marzouk har gennem årene haft et tæt samarbejde med Jan Gintberg. I 2002 turnerede de Danmark tyndt med ”Op på fars Jihad”, ligesom Omar også kunne opleves i tv-programmet ”Gintberg - men nok om mig” og i "Gintberg - var det dét". Omar var en femtedel af turnéen ”Fem på Flugt” og han er i det hele taget en af landets flittigste komikere. Han står bag tv-programmerne “OPS – Oplysning til Perkerne om Samfundet”, “Omar skal giftes” og “Omars jul – en adventskalender” fra 2005. På TV3 indtog Omar rollen som holdkaptajn i programmet “Det modsatte Køn”, og han medvirkede i velgørenhedsshowet “Talegaver til Børn” i 2006 og 2007. I 2007 trådte Omar også på de skrå brædder, da han medvirkede i ”Ordet er mit” på Bellevue Teater og ”Købmanden” på Betty Nansen.I vinteren 2008 var Omar på Danmarksturné med showet ”Præster, Politikere og andre Profeter”. Et show som blev varmt modtaget af både publikum og anmelderne, der kvitterede med fire og seks stjerner og ordene ”En humoristisk fritænker med integritet… en befriende ordbombe” og ”Marzouks humor er intelligent”. I foråret 2009 kunne Omar opleves på DR2 i tv-programmet ”I Hizbollas Hangar”, et stand-up show på engelsk der sjovt nok blev optaget i en af Hizbollas hangarer. I 2010 var Omar aktuel med sit nye og anmelderroste one man show “Omskåret”, der blev forlænget til foråret 2011. Showet udkom på dvd i april 2011. Sideløbende viste DR2 en ny programserie med titlen ”Omars Ark”, der ud fra en humoristisk vinkel kiggede på om opfindelsen af f.eks. parforhold, sport, integration m.v. rent faktisk var en god idé…

Omar Marzouk har ikke har berøringsangst, og det ses i Omars one man comedy show ”Krig, terror og andre sjove ting” og i tv-programmet ”Omar og Ondskabens akse” fra 2005, hvor Omar for alvor leger med fordomme på en måde, som afslører publikum – og Omar selv. I 2006 kunne Omar sammen med Saseline opleves som vært på boligprogrammet “2.G. th”, hvor indvandrer og nydanskere får hjælp til boligindretningen. Omar Marzouk modtog i 2006 LOs kulturpris med begrundelsen: “Han er fræk, han er charmerende, og han er med til at nedbryde fordommene mellem etniske danskere og indvandrere”. Ligeledes var han også været nomineret til en Grammy i 2006. I 2007 vandt Omars produktionsselskab Respirator TV-prisen for ”Tjenesten” på DR2.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Omar Marzouk er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Omar Marzouk

For booking af Omar Marzouk ring til standupkomikere.dk - Tlf. 7020 3648

 Menu
  stand-up komiker
 Kontakt
Bookingtelefon: 7020 3648
Email: mail@nkmusic.dk
 Øvrige sites