Thomas Hartmann

stand-up komiker

Thomas Hartmann er en verbal-ekvilibrist i særklasse! Hans sans for at udlevere hverdagen i en strøm af intelligente og ustyrligt morsomme betragtninger er uforlignelig og har gjort ham til en af de mest efterspurgte inden for dansk stand-up – både som tekstforfatter og komiker.

Thomas Hartmann er et veletableret navn inden for dansk stand-up. Det er de skarpsindige, sarkastiske og tørre observationer, der er drivkraften i Thomas’ optræden, og de giver anledning til både latter og eftertanke. Det går stærkt, og man skal være vågen for ikke at gå glip af noget. Thomas er et levende bevis på, at man sagtens kan være hård i replikken uden at være grov. De som skulle føle sig ramt af ”de skarpe skud”, er dem, der fortjener det! Thomas’ optræden er præget af professionalisme, og han afpasser altid indhold og levering efter publikum.

Thomas evne til at skrive skarpe og intelligente jokes i mange forskellige stilarter, har gjort ham til en eftertragtet skribent på diverse tv-produktioner. Siden debuten i 1996 har Thomas været en af de mest brugte komikere inden for radio-/tv-branchen. Blandt andet som coach for andre komikere og som manuskriptforfatter på diverse projekter.- ”Langt fra Las Vegas”, DR 2’s julekalender ”Jul på Vesterbro” ligesom han har leveret tekst til “Dolph & Wulff”, “Er du rigtig klog” og “Stand-up.dk”.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Thomas Hartmann er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Thomas Hartmann

For booking af Thomas Hartmann ring til standupkomikere.dk - Tlf. 7020 3648

 Menu
  stand-up komiker
 Kontakt
Bookingtelefon: 7020 3648
Email: mail@nkmusic.dk
 Øvrige sites