Povl Erik Carstensen

stand-up branchens grand old

Povl Erik Carstensen fejrer i år (2011) 20 års jubilæum som stand-up komiker. I løbet af de tyve år har han leveret underholdningen til tusindvis af arrangementer, fra de største firmafester til de hyggeligste private begivenheder.

Povl er garant for en positiv, intelligent, meget morsom og underholdende oplevelse, som også formår at fange de mennesker der måske ikke betragter sig selv som stand-up ”fans”.

Povl tilpasser gerne sin optræden til det enkelte arrangement, og optræder desuden også på engelsk.

John & Aage
John & Aage lever! Med deres energiske og meget morsomme show vælter kultduoen stadig huset til alle arrangementer lige fra firmafesten til den private festlighed og alt ind imellem.

John & Aage er også et oplagt valg som værter og konferencierer, da Aage sørger for at budskabet kommer frem, mens John står for løjerne.

John & Aage kan engageres med eller uden eget lyd- og lysanlæg og scene.

Det umage par som i 90´erne henlagde Danmark i grin på grænsen til det hysteriske. Duoen kan stadig bookes til særlige arrangementer, og deres samlede værker er udgivet på DVD-film. I 2005 fortryllede "John og Aage" os atter m ed deres helt egen tv-udgave af H.C. Andersen eventyret "Toppen og bolden".

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Povl Erik Carstensen er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Povl Erik Carstensen

For booking af Povl Erik Carstensen ring til standupkomikere.dk - Tlf. 7020 3648

 Menu
  stand-up komiker
 Kontakt
Bookingtelefon: 7020 3648
Email: mail@nkmusic.dk
 Øvrige sites