Mikael Wulff

Det sorte får som alle gerne vil lege med

Det kan undre at Mikael Wulffs gennembrud kom i selskab med en flodhest. For meget af Mikaels humor er centreret omkring det næsten pinligt almindelige og genkendelige. Og så alligevel ikke helt. Mikael Wulff er mere end nogen anden mand for det uforudsigelige, sære og hysterisk morsomme.

Ingen kan bedre end Mikael Wulff bevise, at vi lever i en underfundig og sindssyg verden. Bag det karakteristiske strittende hår gemmer sig et hurtigt hoved, der uden varsel kan levere skarpe bemærkninger og forrygende tankerækker, som ingen her hjemme kan gøre Mikael Wulff efter.

Men egentlig er Mikael Wulff en afdæmpet, morsom og mystisk fyr. Han er original og indeholder en humor, der spænder fra det underfundige til det direkte og altfavnende. Han taler både om sine personlige oplevelser med en støvsuger og om sex og kærlighed på en måde alle der har oplevet nogle af delene kan genkende.

Hans udgangspunkt er ting, som alle kender til og tager for givet. De bliver belyst ud fra et nyt, overraskende perspektiv, som får publikum til både at tænke over og grine af, hvor underligt verdenen egentligt er skruet sammen. I øvrigt var Mikael Wulff en femtedel af succesturnéen ”Fem på Flugt”, der hærgede de danske spillesteder i foråret 2003. I 2004 var han holdkaptajn i comedy-quizzen "Shooting Stars" på TV 2 Zulu og i 2008 lavede han ”Wulffs Magasin” på DR2.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Mikael Wulff er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Mikael Wulff

For booking af Mikael Wulff ring til standupkomikere.dk - Tlf. 7020 3648

 Menu
  stand-up komiker
 Kontakt
Bookingtelefon: 7020 3648
Email: mail@nkmusic.dk
 Øvrige sites