Michael Schøt

Samfundskritisk satire

Få komikere går med vilje derhen, hvor de ikke må. Og færre af dem slipper fra det med stil og livet i behold. Michael Schøt er en af dem. Hans humor er på én gang venlig og imødekommende, men også skarp og han taler ikke nødvendigvis publikum efter munden. Med sine 29 år og 10 års erfaring på stand-up scenen, er Schøt både en ung mand og en gammel komiker, en kombination der har været optimal for mange forskellige publikummer i hele landet.

Du kan trygt stole på, at hvis der findes ufatteligt latterlige og uretfærdige ting sted i verden, så er Michael Schøt komikeren, der opdager dem og fortæller dig om dem. På sin egen charmerende facon, vender Schøt aktuelle begivenheder op og ned – og med lige dele kritisk observans og barnlig interesse hiver han verden ud af proportioner og ned i øjenhøjde, så latteren er den eneste udvej. F.eks. anmeldte Ekstra Bladet i foråret 2009 tournéen "De Udvalgte" til 5 stjerner og skrev bl.a.: "Michael Schøt udleverede dansk politik så heftigt, at han må have flyttet stemmer i salen".

Schøt har i den grad øje for det morsomme i alvorlige emner. Mange af de temaer Schøt berører er normalt ikke lige til at gå til, men han formår at dreje dem, så humoren er tydelig for alle. Schøt reflekterer fx over Mellemøsten og terrorisme, og de knivskarpe pointer rammer lige ned i det tomrum, som de ellers humorforladte begivenheder efterlader. Det er relevant og fantastisk morsomt. Det er underholdning i en klasse helt for sig, som absolut bør opleves!

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Michael Schøt er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Michael Schøt

For booking af Michael Schøt ring til standupkomikere.dk - Tlf. 7020 3648

 Menu
  stand-up komiker
 Kontakt
Bookingtelefon: 7020 3648
Email: mail@nkmusic.dk
 Øvrige sites