Christian Fuhlendorff

Nye standarder for stand-up

Christian Fuhlendorff er på rekordtid blevet både mediedarling og publikummagnet. Om hans første one man show skrev 24 timer bl.a: "Christian Fuhlendorff er en af de mest lovende unge komikere for tiden". Og Politiken supplerede med at skrive. "En ny dansk komiker af høj klasse".

Christian sætter helt nye standarder for stand-up. Hans univers er fantasifuldt, skævt og kan til at starte med virke rodet. Men gradvis giver det hele mening, som han samler sine mange afstikkere og improvisationer i skarpe pointer, der udløser massive latterkramper. Som publikum kommer du altid hjem med en unik oplevelse og vender som regel tilbage. For man vil bare ha´ mer af Fuhlendorff!

Hans indstilling til stand-up er, at der ikke findes nogen lette pointer - en indstilling der gør, at materialet altid er gjort af intelligente betragtninger, finurlige observationer, legende improvisationer, en kringlet tankegang og frem for alt en hudløs ærlighed – altid leveret i en charmerende og tilbagelænet atmosfære og med en forrygende mimik.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Christian Fuhlendorff er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Christian Fuhlendorff

For booking af Christian Fuhlendorff ring til standupkomikere.dk - Tlf. 7020 3648

 Menu
  stand-up komiker
 Kontakt
Bookingtelefon: 7020 3648
Email: mail@nkmusic.dk
 Øvrige sites