Rune Klan

Stand-up og magi

Han har tryllet stand-up om til magi og magien om til stand-up. Og på den måde har Rune Klan fornyet genren på sin helt egen charmerende og kluntede facon, der har gjort ham til publikums yndling og anmeldernes darling.

Selv om han ski*** højt og flot på de fleste regler inden for tryllefaget er han faktisk en både erfaren og utroligt dygtig tryllekunstner – og når man samtidig fornemmer, at han er en veltrænet, koncentreret stand-upper, kunne man få mistanken om, at der her er tale om to unikke talenter, der blot har lejet sig ind i samme elegante krop. Men Klan er hverken kvart eller halv, men hundrede procent sig selv og hundrede procent morsom.

Rune Klan startede med at trylle og underholde i 1987 og er i dag et af de største navne i internationale magikerkredse. Han har bl.a. leveret tricks til verdensmesteren i trylleri. Han mestrer det til fingerspidserne. Glem alt om den klassiske tryllekunstner med stav og høj hat, når Rune Klan går på!

Rune Klan optræder ikke for at rede verden, men for at underholde. Dog har han sin egen lille mission: At gøre op med myten om tryllekunstneren, som den der blot hiver kaniner op af hatten og saver duer over iklædt bedemandstøj.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Rune Klan er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Rune Klan

For booking af Rune Klan ring til standupkomikere.dk - Tlf. 7020 3648

 Menu
  stand-up komiker
 Kontakt
Bookingtelefon: 7020 3648
Email: mail@nkmusic.dk
 Øvrige sites