Jesper Juhl

komisk stand-up multitalent

Jesper Juhl er et komisk multitalent, der udover at levere velskrevne og elegante punchlines på scenen også har gjort sig bemærket som lækker komikerspiller i tv-serien Kristian, som han for øvrigt er medforfatter til.

Faktisk er Jesper en af Danmarks mest benyttede manuskriptforfattere og har gjort adskillige tv-serier og film langt sjovere med sine replikker. Det var da også mere end velfortjent, at han i 2009 fik tildelt prisen som årets talent ved Zulu Comedy Galla i 2009. Jesper Juhl begejstrede senest publikum ved Comedy Aid 2010, der har kunnet opleves på både TV2 og TV2 Zulu i 2011.

Jesper Juhl er en ung og dygtig komiker, der har stor succes både hos det erfarne og det helt nye stand-up publikum. Når Jesper går på scenen, er det altid de originale og finurlige betragtninger, der er i højsædet. Det har gjort, at Jesper hurtigt er blevet et respekteret navn i branchen.

Med fokus på humoristiske og let genkendelige observationer fra dagligdagen, er Jesper altid et sikkert kort at spille, når publikum skal grine. Hans jokes er ofte korte og knivskarpe, og dækker et stort antal emner lige fra global opvarmning og sponsorbørn til Jensens Bøfhus og pizzaer. Selve leveringen af den enkelte joke varierer meget, og kan både være underfundig, spørgende og rasende.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Jesper Juhl er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Jesper Juhl

For booking af Jesper Juhl ring til standupkomikere.dk - Tlf. 7020 3648

 Menu
  stand-up komiker
 Kontakt
Bookingtelefon: 7020 3648
Email: mail@nkmusic.dk
 Øvrige sites