Ruben Søltoft

en efterspurgt stand-up komiker

Til trods for at Ruben Søltoft først markerede sig på comedy-scenen i efteråret 2010 er han allerede en efterspurgt komiker. Og det er der en årsag til.

For bag det charmerende væsen gemmer sig en forrygende fantasi, der omsat til supersjove jokes og skarpe leveringer satte ham i førerfeltet fra det øjeblik han trådte på scenen ved DM i stand-up 2010. Ruben Søltoft er så absolut én af de komikere, der både skal ses og høres!

Ruben Søltoft har trods sin unge alder allerede et imponerende cv som komiker. Lad os ikke gå i detaljer med de helt unge dage og jobbet som, kommentator på en rodeotyr i Aalborg, men i stedet fremhæve ”Danish Open” 2008, som han vandt. Derefter gjorde han sig langsomt men sjovt bemærket på de lokale scener, indtil han for alvor satte sit navn på plakaten i 2010. Først på Operaen, hvor han optrådte som et af stand-uppens store håb ved "Zulu Comedy Galla" 2010. Den titel blev dog få dage senere opgraderet til fuldblods-talent, da han overlegent vandt ”DM i stand-up”. Og siden har der været en kolossal efterspørgsel efter Ruben Søltoft og hans visuelt stærke og finurligt komiske talent.

Ruben elsker at fortælle den gode historie. Den tager tit udgangspunkt i hans eget liv, godt peppet op af hans krøllede fantasi og så bliver det for alvor sjovt. Han har en fantastisk evne til at præsentere sine dagligdagsscenarier i maleriske beskrivelser, der, godt hjulpet af hans meget levende ansigt, skaber de mest komiske billeder i publikums hoveder og udløser de helt store grin. Det kunne bl.a. opleves ved Zulu Comedy Festival 2010, der havde valgt Ruben som ét af de unge talenter, der skulle optræde til gallaen i Operaen. Showet blev vist på både TV2 og TV2 Zulu i september 2010.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Ruben Søltoft er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Ruben Søltoft

For booking af Ruben Søltoft ring til standupkomikere.dk - Tlf. 7020 3648

 Menu
  stand-up komiker
 Kontakt
Bookingtelefon: 7020 3648
Email: mail@nkmusic.dk
 Øvrige sites