Steen Molzen

klassisk stand-up

Steen leverer Stand-up, der får os til at grine af verden, dens indbyggere og alt det, vi går og laver. Det er skarpt, det er præcist, det er sjovt – og det er effektivt.

Gennem de seneste år har han været med på tour, når stand-uppen skulle rundt i landet – og her skulle man tro, at Steen altid optrådte på hjemmebane. Publikum er med ham fra første ord – og de får 100% stand-up for pengene. Mød ham på de bedste comedy-klubber eller book ham til din virksomhed eller event.

Blandt kendere af dansk stand-up bliver Steen Molzen ofte omtalt som "Den lavbenede håndgranat", og det er faktisk meget beskrivende. Han er en intens, eksplosiv komiker, der forener det jordnært observerende med et konstant fængslende tempo og højt energiniveau. Han var i 2005 på TV2 Zulu i "Stand-up.dk", og han har med stor succes turneret med de tunge navne i dansk stand-up - bl.a. Omar Marzouk, Povl Carstensen og Thomas Wivel på FBI’s årlige tour. Derudover har Steen blandt andet været i Irak og Afghanistan for at underholde de danske tropper. Steens optræden bærer præg af stor selvironi, et afvæbnende lune og et glimt i øjet, men han kan også blive skarp, satirisk og ikke mindst fanden i voldsk - men hele tiden med præcis timing og fin situationsfornemmelse.

En stor del af hans talent består netop i at få øje på alle de små men afgørende dagligdagssituationer, der hører hverdagen til. "Jeg interesserer mig for livet og dets bivirkninger", som han selv så smukt formulerer det. Men samtidig har han også en styrke i det kraftfulde, det eksplosive udtryk. Steen Molzen er, kort sagt, meget favnende som komiker. Han er et stærkt eksempel på, at stand-up handler om at spejle den verden, vi lever i.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Steen Molzen er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Steen Molzen

For booking af Steen Molzen ring til standupkomikere.dk - Tlf. 7020 3648

 Menu
  stand-up komiker
 Kontakt
Bookingtelefon: 7020 3648
Email: mail@nkmusic.dk
 Øvrige sites