Frank Hvam

Stand-up komiker

Ikke at forveksle med gruppen Wham. Frank Hvam er nok et af tidens varmeste komikernavne, måske fordi han er helt, helt sin egen – og har en helt, helt pudsig humor. En humor, som vi lærte at kende i ”Mandrillen”, begyndte at værdsætte i ”Langt fra Las Vegas” – og som vi elsker i den megapopulære sitcom ”Klovn”, der nu kører på sjette sæson. Frank Hvam betragter sig selv og verden og funderer over tingenes tilstand og er - efter eget udsagn - en af de få komikere, der også er sjov privat.

Man siger, der er tre frank'er i Danmark. Fodboldspilleren Arnesen fra 1980ernes landshold, narkodealeren spillet af Kim Bodnia i "Pusher" - og så Frank fra den vanvittigt populære tv serie "Klovn". Og den sidste deler tilfældigvis udseende og krop med stand-upperen Frank Hvam. Siden stand-up-debuten har det veludviklede kropssprog og den lettere kluntede adfærd været hans varemærke. En sammensat komiker, som kombinerer det lavkomiske med det begavede – en uforsigelig blanding af genitalier og politik. Hans optræden er lun, lystbetonet og legende - pjat og indignation, krydret med en veludviklet sans for egen idioti.

Som medskaber af og hovedrolleindehaver i ”Klovn” har Frank Hvam sammen med makkeren Casper Christensen lagt Danmark for sine fødder. Med stærke referencer til deres eget liv leverer de to komikere komik, der har fornyet komedieserien i Danmark, og serien vil uden tvivl gå over i historiebøgerne som den bedste danske sitcom nogensinde. I rollen som den kejtede Frank, brillerer Frank med provokerende statements og utilpasset adfærd, så tæerne krummes og lattertårerne triller. Konceptet blev i 2010 lanceret på det store lærred og er den mest sete danske film i 2010 ligesom den nu er på listen over største danske filmsucceser.

Tidligere succeser tæller (også sammen med Casper Christensen) “Langt fra Las Vegas” og det dogme-agtige DR 2 program “Casper og Mandrilaftalen”.

Frank har ved flere lejligheder gjort sig positivt bemærket som konferencier/vært. Eksempelvis ved ”Zulu Awards” i 2003. Selvom Frank er en travl herre, bliver der også tid til at deltage i velgørenheds arrangementer som ”Talegaver til Børn".

Frank Hvam har sammen med Casper Christensen premiere på deres nye show "Casper og Frank. Nu som mennesker" 1. september 2011.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Frank Hvam er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Frank Hvam

For booking af Frank Hvam ring til standupkomikere.dk - Tlf. 7020 3648

 Menu
  stand-up komiker
 Kontakt
Bookingtelefon: 7020 3648
Email: mail@nkmusic.dk
 Øvrige sites