Jonatan Spang

Danmarks eneste skuespilleruddannede stand-upper

Jonatan er speciel i stand-up-sammenhæng, da han er Danmarks eneste skuespilleruddannede stand-upper. Han tog sin afgang fra skuespillerskolen ved Århus Teater i 2003 og modtog i 2005 Reumerts talentpris. Når Jonatan står på stand-up scenen trækker han i vid udstrækning på sine evner som skuespiller.

Hans udstråling og talent er overbevisende, og kun få kan matche ham på en stand-up-scene. Han har siden sin debut, charmeret publikum med en energi, et komisk format og en sceneoptræden, der altid imponerer og ikke mindst underholder.

Jonatans one man show, "Damer", var en tordnende anmelder- og publikumsucces. Dvd´en har solgt over 20.000 eksemplarer. Jonatan fulgte i 2008 op på “Damer” med showet “Famillie”, der ligesom forgængeren blev forgyldt af anmelderne og også kan opleves på dvd.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Jonatan Spang er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Jonatan Spang

For booking af Jonatan Spang ring til standupkomikere.dk - Tlf. 7020 3648

Sidste nyt om Jonatan Spang

Jonatan Spangs Bryllup - nyt show

Jonatan Spangs Bryllup - nyt show

PREMIERE 5. SEPTMEBER

Jonatan Spang vil giftes
Efter Damer og Familie er det blevet bryllups-tid.

I Jonatan Spangs nye one man show, Jonatan Spangs Bryllup, der har premiere den 5. september, er alt parat til den store begivenhed. Der mangler kun én ting: Bruden.

Nyt fra Jonatan Spang

Jonatan Spang på vej med nyt one man comedy show, men er også en mand med mange andre jern i ilden.

 Menu
  stand-up komiker
 Kontakt
Bookingtelefon: 7020 3648
Email: mail@nkmusic.dk
 Øvrige sites